Мектић прелази у Комшићеву странку?

БАЊАЛУКА: Министар безбедности у Савјету министара у техничком мандату и доскорашњи члан Главног одбора СДС-а Драган Мектић будући је члан Демократске фронте - странке актуелног председавајућег Председништва БиХ Жељка Комшића.
mektic, youtube printscreen
Фото: Youtube Printscreen

То је објавио портал Инфосрпска наводећи да је тај трансфер договаран већ месецима, а да је Мектић преломио када је Мирко Шаровић изабран за лидера СДС са чим се није слагао, преноси РТРС.

"Замерио је Шаровићу, како кажу, због тога ''што по памет иде у Београд''. Потом је уследила јавна критика након избора новог Председништва СДС због изабраних у Председништво ове странке. Један од главних разлога за трансфер Мектића је договор са Комшићем да се у случају формирања Савета министара спречи да ''Додиков кандидат прође у врх обавештајне агенције БиХ''", пише портал.

Аутори оцењују да се Мектић плаши да би на тај начин могло да се дође "до компромитујућих података о његовом незаконитом деловању". 

Славиша
04.09.2019 • 19:32
Ево доказа да је господин Додик био све у праву по питању пете колоне у РС.Е мој Српски народе,са оваквима у Српским редовима нама Србима и не треба непријатељ.
EUR/RSD 117.5878
Најновије вести