Мамић: Клекнуо сам пред Колинду и рекао богињо моја

ЗАГРЕБ: Здравко Мамић, бивши челник загребачког Динама који је оптужен за криминалне радње у том фудбалском клубу, изјавио је данас да ће поново гласати за актуелну хрватску председницу Колинду Грабар китаровић јер је она "нешто најдивније што је Хрватска могла добити". 
1
Фото: EPA/ANTONIO BAT

Он је у интервјуу за РТЛ открио да је чак и клекнуо пред председницу и назвао је богињом.

"Поносан сам што је таква жена председница. Ако постоји фотографија, а постоји сигурно, на њој само певамо или плешемо. Можда једном или два пута смо плесали и трећи пут, ја сам клекнуо и рекао ''председнице, богиње моја''. Шта ту има лоше, то сам ја, то сам цео живот. То само ''џек'' може, клекнути пред жену и рећи богињо моја", рекао је Мамић, преноси Индекс.

Мамић, који се од хрватског правосуђа крије у БиХ, најавио је и да ће сви његови чланови породице и сви на које има утицај гласати за Грабар Китаровићеву.

Он је додао да не разуме зашто људи око председнице, кад се спекулише да ли јој је он терет када он то није, не кажу децидирано: "покварењаци, зашто фалсификујете". 

"Да ли је зло ако је председница певала или плесала, или је Мамић испред председнице клекнуо, када она није знала да је Мамић у неком предмету. Где је ту проблем? Истина је једино да сам ја био симпатизер председнице, да сам био донатор с 10.000 куна. Њој лично бих дао све што имам да буде поновно председница", закључио је Мамић.

EUR/RSD 117.5953
Најновије вести