Ђукановић: Не размишљамо о одлагању избора

ПОДГОРИЦА: Председник Црне Горе Мило Ђукановић уверен је да ће током наредног месеца држава имати пуну контролу над епидемијом и да зато не треба размишљати о одлагању избора.
djukanovic
Фото: Танјуг (Видео)

Он је нагласио у интервјуу за ТВ Прва који преносе црногорски медији, да сматра да епидемију не треба политизовати, посебно не на вулгаран начин.

Када је у питању епидемија, сви, а посебно државни органи морају да ураде све што је у нашој моћи да је вратимо под контролу, какву смо имали у првом таласу. Уверен сам да ћемо током наредног месеца имати пуну контролу. Мислим да зато не треба размишљати о одгађању избора. Мислим да и у оваквим условима можемо да водимо ову фазу предизборне кампање. Мислим да ће се у августу створити услови да интензивирамо кампању, можда и на терену, али о том потом, рекао је Ђукановић.

Он каже да је важно да у Црној Гори сви схвате да је најважније да препознају сложеност изазова који доноси криза, и да покажу способност да се кризи прилагоде.

Он би, како каже, више волео и да "кризу" нема као тему у предизборној кампањи, али реалност је другачија.

Зато морамо препознати оне људе и гаранције који ће препознати како превазићи проблеме и изаћи из кризе. Ова власт је показала то умеће. Позамашан је списак свега што смо успели да у тешким периодима постигнемо. Свему можемо додати и ово искуство у суочавању с првим таласом ковида-19. Не само да смо последњи регистровали коронавирус, већ смо постали и прва корона фри дестинација, навео је он.

Vera
30.07.2020 • 02:40
Ko veruje ovom IZRODU,zna li on uopste sta prica.Crna Gora,bez corone,ha ha ha.
Vito Raski
30.07.2020 • 19:01
Postovana gospodjo ili gospodjice, ma koliko mi smatrali, tridesetogodisnjeg vladara Crne Gore, IZRODOM, ne pita se on za nista , kao ni svi vodeci politicari u regionu, jer su pod uticajem VELIKOG SEFA, koji im odredjuje sve ono sto MORAJU da urade, makar to kostalo narode regiona, bilo koliko zrtava.
Dali ste se upitali za sto i "nas" predsednik, i pored osvojene , do sada, najvece vecine glasova, sto mu dozvoljava da izabere Vladu i ministre po "svojoj" volji, ne radi to, sto bi mu bilo prvenstveno zadatak, on ceka?
Sta ceka?
Pa, naredjenje GLAVNOG ILI VRHOVNOG SEFA. A Vrhovni ceka zavrsetak izbora u Crnoj Gori. Ako bi nesto ne predvidjeno poslo naopako, onda se menjaju strukture u vrhovima politickih oligarhija, sto znaci ne sigurnu buducnost Vrhovnog, pa i svih ostalih.
A ako bi sve islo po planu, onda, regionalnim seficima, sledi jos tezi put ka ostvarenju zacrtanog im cilja, koji je propisao Vrhovni sa svojim pratiocima.
Bilo kako bilo nasem narodu predstoje jos tezi dani prezivljavanja.

Ovo nije nikakva propagandisticka teorija zastrasivanja naroda, vec ISKRENO upozorenje, da se trgnemo iz ucmalosti i letargije, dok ne bude za sve kasno.
Ne bih zeleo da se ostvare planovi Vrhovnog i njegovih satrapa, ali nam jedino preostaje DA BUDEMO NA OPREZU kako bi, bar, ako ne ponistili a ono usporili njihov, moram priznati, bez preuvelicavanja, pakleni plan.

Mozda, moje malenkosti, nece biti prikazan ovaj komentar, iz razumljivih razloga, ali ce ga bar neko procitati, da razume u kolikoj smo opasnosti, ne samo mi sa Balkana, vec i Evrope, pa i sveta.
EUR/RSD 117.5959
Најновије вести