Ватерполистима Бечејцима елита надохват руке

Ватерполисти Бечеја су у првој утакмици баража за попуну елитне лиге савладали на Ташмајдану Београд 7:6, па у среду имају велику шансу да остваре овосезонски циљ.
goran krstonosic
Фото: Горан Крстоношић, фото: Дневник

„Победили јесмо, али смо показали низ слабости у првом мечу. Довољно је да приметим да смо крајем друге четвртине имали вођство од 5:0, а онда се оно истопило. Али, победи се не гледа у зубе. Вредна је и ваља је вечерас потврдити. Извукли смо одређене поуке и очекујем подршку навијача, а онда ће овој деци око мене све лакше бити. Много труда смо уложили и ваљало би да се валоризује повратком у прволигашко А друштво“, вели легенда бечејског ватерпола Горан Крстоношић.

Од првог човека бечејског ватерпола, јер је Горан Крстоношић председник клуба и кључни играч у води, очекује се највише. Не у смислу да постигне највећи број голова, мада то често ради, већ да буде диригент млађарији око себе, како их амбијент не би понео на погрешну страну.

Подсећања ради, момци са Тисе су ове сезоне као први завршили лигашки део групне фазе такмичења, потом су тријумфано окончали завршни турнир за коначан пласман Прве Б лиге и сада се очекује да буду успешнији у двомечу са Београдом, како би направи завеслај ка враћању бечејског ватерпола где му је место у домаћој води – у елити.

Утакмица почиње у 20 часова.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.4673
Најновије вести