Огњен Цвјетићанин посетио ОК Војводина НС семе

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин посетио је играче и управу Одбојкашког клуба „Војводина НС семе“ на СПЕНС-у и присуствовао тренингу ових успешних спортиста који су се недавно пласирали у Лигу шампиона.
Град Нови Сад
Фото: Град Нови Сад

Војводина НС семе игра у најелитнијем европском клупском такмичењу у сезони 2019/20, а тај успех Новосађани су постигли у реванш мечу трећег кола квалификација у Белорусији и обезбедили победу већ после 2:0.

Такође, наставља се и Суперлига, а меч десетог кола, или први дуел другог дела лиге „Војводина“ игра вечерас у Београду против „Црвене звезде“ у 20.30 часова.

Фото: Град Нови Сад

„Евидентно је да су играчи, тренер и цео стручни штаб већ дуже време у напорном ритму, који даје одличне резултате. Поред неизоставних тренинга, они се такмиче, доста путују, што све заједно резултира низањем победа којима нас увек обрадују. Учешће у Лиги шампиона је веома значајно, не само за српску одбојку, већ и на клупском нивоу, а ми као Град Нови Сад смо изузетно поносни што имамо овако сложан, компактан и успешан тим. Они могу само да служе као пример другим спортским клубовима, како се слогом и одличном тимском сарадњом остварује циљ. Чини се да су им концентрација и мотивација увек на завидном нивоу, а кад се на то додају одбојкашко умеће и максимална ангажованост свих чинилаца у функционисању клуба, добијамо шампионе на које ћемо увек бити поносни - рекао је Огњен Цвјетићанин пожелевши играчима спортску срећу у изазовима који су пред њима, док је менаџменту клуба честитао на одличној организацији и успесима.

Капитен ОК „Војводина НС семе“ Стеван Симић изјавио је да играчима много значи подршка Града Новог Сада, јер уз такво поверење, имају посебну обавезу да играју добро.

- Управо то и радимо ове сезоне, а морам да похвалим целу екипу и стручни штаб, који се  максимално залажу сваког дана, а само тако уиграни, заједно нижемо успехе. Вечерас имамо утакмицу против „Црвене звезде“, па поред тога што ми увек идемо на победу, постоји и додатни мотив, а то је чувени ривалитет између наша два клуба – рекао је Стеван Симић и нагласио да верује у победу свог тима.

EUR/RSD 117.5920
Најновије вести