Радоњић: Сви имају проблеме и сви се боре

БЕОГРАД: Сви имају своје проблеме и свако се на свој начин бори са тиме. Наш распоред је тежак и морамо да користимо утакмице да се поправљамо, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић после пораза од Барселоне у Евролиги.
s
Фото: Youtube Printscreen

"Мислим да је од почетка сезоне јасно да ће Барселона претендовати на највиши пласман, а чињеница да су остваривали победе без Миротића и Дејвиса као што је био случај рецимо у Москви против ЦСКА говори довољно о њиховом квалитету", изјавио је Радоњић, а преноси клупски сајт.

Било је лоших момената са наше стране, имали смо превише промашених слободних бацања, превише промашених шутева из добрих ситуација, а разлика у скоковима је била велика и то је било превише за конкурентну утакмицу против екипе каква је Барселона, навео је Радоњић.

"Већ ујутру идемо на тренинг па одмах за Бар и за два дана нас очекује тежак меч у Црној Гори против Морнара који има сјајне резултате. Њихове амбиције су реалне, а ми морамо да размишљамо о том дуелу и одмах путујемо за Истанбул па имамо дупло коло. Трудићемо се, покушаћемо да налазимо најбоља могућа решења. Видели сте да неки играчи шта су погађали, то данас није био случај. Надам се да ћемо код појединаца достићи ниво форме да бисмо успели да остваримо све наше жеље и циљеве", поручио је Радоњић.

Romi
23.01.2021 • 20:18
Jako je teško vaditi se protiv Barcelone, mada nije tako ni katastrofalno. Šanse za F8 su smanjene ali u sportu je sve moguće, zato i jeste toliko interesantno.
EUR/RSD 117.5816
Најновије вести