Пешић болестан, отказани контролни тренинзи репрезентације

БЕОГРАД: Контролни тренинзи мушке сениорске кошаркашке репрезентације Србије неће бити одржани данас и сутра због болести селектора Светислава Пешића, саопштио је Кошаркашки савез Србије (КС С).
Svetislav Pesic/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Светислав Пешић

Како се наводи, упркос великој жељи селектора Пешића, позваних играча, њихових клубова и тренера, окупљање репрезентације је јутрос отказано услед здравственог проблема са којим се суочио селектор Пешић.

"Здравствено стање селектора Пешића је стабилно, али има акутно запаљење грла које захтева да се што пре подвргне болничком третману. Због тога ће већ данас бити примљен у Клинички центар Србије", рекао је професор др Драган Радовановић

Директор репрезентације Србије Драган Тарлаћ је изразио захвалност свим клубовима и играчима који су се одазвали позиву на контролне тренинге.

"Желим да се у име репрезентације и комплетног Кошаркашког савеза Србије захвалим свим играчима који су се упркос згуснутом такмичарском распореду одазвали позиву на контролне тренинге. Такође, желео бих да искажем и велику захвалност управама и тренерима клубова из којих репрезентативци долазе на изванредној сарадњи и исказаној спремности на прилагођавање професионалних обавеза потребама националног тима", нагласио је Тарлаћ.

EUR/RSD 117.3314
Најновије вести