Павловић: Криза тренутна, верујем у Партизан

БЕОГРАД: Члан Управног одбора Партизана и бивши кошаркаш Александар Саша Павловић изјавио је да се нада бољим данима црно-белих.
p
Фото: Tanjug (YouTube/ printscreen)

Црно-бели у АБА лиги тренутно имају скор од пет победе и шест пораза и држе пето место на табели, док су Еврокупу изборили Топ 16 фазу.

Увек верујем у боље сутра, а посебно у наш Партизан. Ова криза кроз коју пролазимо је тренутна и ићи ће то ка бољем. Верујем и у екипу и у клуб. Надам се наравно најбољем, изјавио је Павловић за клупску телевизију.

Павловић каже и да му кошарка генерално у условима пандемије корона вируса изгледа ужасно и додаје да може да замислили колико је тешко играчима да траже мотивацију поред свих путовања, константног тестирања и играња без навијача.

Показују се неки трзаји, постоји нада да ће то да иде ка бољем. Али, у сваком случају није никоме лако. Треба остати позитиван и размишљати само о томе што се тренутно дешава. Надам се да ће корона брзо да прође и да ће наш Партизан да се врати на старе стазе. У том правцу идемо. Циљеви су опет високи, гурамо ка томе, закључио је Павловић.

EUR/RSD 117.5753
Најновије вести