Колубара славила у Новом Саду

Врло добри су били ослабљени црвено – бели три четвртине против гостију из Лазаревца, у оквиру 18. кола Кошаркашке лиге Србије, али су у финишу све просули.
С. Шушњевић/ Борба под кошем Колубаре
Фото: С. Шушњевић/ Борба под кошем Колубаре

Када се резултат ломио, Новосађани су промашивали оторене шутеве и слободна бацања, грешили и губили лопте... То је солидна екипа Колубаре знала да казни.

Овим поразом Војводина је смањила шансе за опстанак, али не треба сумњати да ће се изабраници Филипа Соцека борити док год постоји нада.

Гости су одлично шутирали на старту, готово да нису промашивали, а брзим убацивањем у рекет из другог плана стварали су муке Војводини.   Ипак, када су Новосађани упалили моторе, а Латифагић везао две тројке, домаћи су ухватили прикључак. У другој деоници поптуно друга слика на паркету, Војводина је била ефикасна, преокренула је резултат и на полувреме отишла са четири поена вишка  (54:50). У трећој четвртину виђена је изједначена борба, али у пооследњој – сумрак црвено – белих. Лопта напросто није хтела у кош и у ситуацијама када су се напади добро организовали. Са друге стране, одлични Симић је био неумољив, уз добар офанзивни скок гостију. Када су домаћи промашили пет везаних пенала, а гости отишли на плус осам, било је јасно да и бодови иду у Лазаревац.       

Д. Кнежић

Војводина – Колубара 2003 82:91 (23:31, 31:19, 21:20, 7:21)

НОВИ САД: велика дворана Спенса, гледалаца: 150. Судије: Белошевић, Хаџић, Милорадовић.

ВОЈВОДИНА: Радуловић 16 (11ас), Симовић 24 (7ск), Пејовић, Асановић, Дамјановић, Агоч 12, Лобарев 11, Мандић, Латифагић 8, Шрајер, Кумовић 4, Зарић 7.

КОЛУБАРА: Шпаровић 9, Синђелић 2, Вулетић 12 (11ск, 7ас), Јокић, Симић 30, Таузанис, Тодоровић 2, Чворовић 15, Живковић, Плавша, Пен 12,  Мајерс 9. 

EUR/RSD 117.5133
Најновије вести