Голден Стејт рачуна на Бјелицу

САН ФРАНЦИСКО: Шампион НБА лиге Голден Стејт озбиљно рачуна на репрезентативца Србије Немању Бјелицу, потврдио је данас индиректно генерални менаџер франшизе из Сан Франциска Боб Мајерс.
Nemanja Bjelica/Tanjug/AP
Фото: Tanjug

Оперативац Голден Стејта саопштио је да клуб жели да продужи сарадњу са свим слободним агентима, међу којима је и Бјелица.

"Неограничени слободни агенти, су ван наше контроле. Надам се да ће нам играчи пружити шансу да одговоримо на понуде других клубова. Не морају, не дугују нам ништа. Али, када створиш победнички тим и добру хемију у свлачионици, треба да добијеш бар шансу да будеш конкурентан. Наш циљ и нада су да пробамо да задржимо цео тим из прошле сезоне. Сви су били добри на свој начин и попунили су све позиције које су нам потребне. Већина момака, који су сад слободни, имали су своје велике тренутке током финала, што знаци да су нам веома битни", изјавио је Мајерс.

Уз Немању Бјелицу неограничени слободни агенти из Голден Стејта су Кевон Луни, Ото Портер, Андре Игудала, Демион Ли, Гери Пејтон ИИ и Хуан Тоскано Андерсон.

Бјелица је у претходној сезони био важан шраф у екипи Стива Кера и просечно је бележио 6,1 поен, 4,1 скок и 2,2 асистенције за 16 минута на паркету.

Српски ас се у великом финалу против Бостона истакао сјајном одбраном у директним дуелима са најбољим кошаркашем Селтикса Џејсоном Тејтумом.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести