Ђорђевић: Мачван је лепак овог тима

Коментаришући учинак српског тима у утакмици са Италијом, селектор Александар Ђорђевић истакао је да је Милан Мачван „лепак овог тима“.
sale
Фото: EPA-EFE/SEDAT SUNA

„ Током припрема десила се утакмица против Грчке, када је имао температуру 38,5 и он је рекао да не долази у обзир да не игра. Играо је док је могао, после смо га два дана враћали из мртвих. Тада је овај тим постао тим. Показао је велике људске и играчке квалитете. Огромне похвале за њега“, рекао је Ђорђевић.

Он је скенирао и игру Бобана Марјановића и Огњена Кузмића.

„ Марјановић је био хируршки прецизан, одлично је разбио противничку одбрану, али мора да користи своју снагу када дођу физички јаки центри. Кузмић је био одличан у одбрани“, рекао је Ђорђевић.

За Владимира Лучића је рекао да ће га шутирати у задњицу.

„Лучић је играч је који чита игру јако добро, порастао је у победничком тиму, увек је био у тимовима који су побеђивали. Увек се труди да покаже све што зна, чак и током припрема био је јако добар. Дошао је на припреме најбоље од свих, подигао је игру на нови ниво, а много ми је драго што је с нама, што је је део овог малог успеха. Али, шутирацу га у задњицу како бих га учинио још бољим и терао да ради још више“, нашалио се Ђорђевић, а пренео је МоцартСпорт.

EUR/RSD 118.1454
Најновије вести