Вучелићу нови петогодишњи мандат на челу ФК Партизан

БЕОГРАД: Председник ФК Партизан Милорад Вучелић добио је нови петогодишњи мандат на Скупштини клуба, која је одржана данас у Спортском центру Телеоптик.
vucelic, fk partizan
Фото: Милорад Вучелић, фото: ФК Партизан

Истовремено, изабран је ови Управни одбор, у коме су, између осталих, проф. Др Владимир Ђукић, директор КБЦ „Драгиша Мишовић", легенда клуба Горан Пандуровиц, као и Вељко Михаиловић, спонзор клуба.

Чланови Скупштине изгласали су нов састав Наџорног одбора на челу са адвокатом Вељком Делибашићем, потпредседником Адвокатске коморе Србије.

Такође, Милош Вазура добио је нови петогодишњи мандат на месту генералног директора клуба.

Нови чланови Скупштине, између осталих, постали су Ивица Краљ, Игор Дуљај, Горан Пандуровић, Дејан Русмир, Ивица Илиев, Вања Радиновић, директор Омладинске школе, Горан Каденић и друјги.

Проф мр Власти…
18.01.2022 • 19:29
Циркус у Другом по квалитету фудбалском клубу у Србији?!... Шта друго рећи? Милорад Вучелић (који се никада у животу није играчки бавио фудбалом, нити ниједним другим спортом!) на крају новог петогодишњег мандата започеће ДЕВЕТУ ДЕЦЕНИЈУ ЖИВОТА, а апсолутно ничим није заслужан за напредак српског (раније, као комуниста, и југословенског?) спорта. НАПРОТИВ! Само је "мењао" руководеће функције у спорту на које је био постављан политички! Где ће "душа" тог човека, а оних који му те "услуге" чине?
EUR/RSD 117.5361
Најновије вести