Високе амбиције фудбалера Кабела

Иза шестопласиране екипе Војвођанске лиге –југ Кабела су две и по недеље рада.
kabel - sloga
Фото: Д. Иванић

Под будним оком амбициозног тренера Стевана Вукомановића и помоћника Милана Билића задуженог за рад са голманима тренира 25 фудбалера махом оних искуснијих.

„Изузетно сам задовољан вољним моментом играча. Припреме спроводимо по најсавременијим методама у балону СЦ „Меyик“, фитнес клуба Тајс и на игралишту крај Штранда. Успешно смо обавили неопходна тестирања. У раду предњаче они најискуснији капитен Тополић, Недић, Вучковић, Зорић, Ђулић, Граховац и Попадић мада и  Сакић, Тривуновић, Шијан, Богданић, Ђурић, Николић, Петровић, Остојић, Јоксимовић  и остали много не заостају за њима. Свесни су момци да ако беспрекорно одраде рад на физичкој спреми могу равноправно да парирају екипама које се боре за највиши пласман“,  каже стратег Кабела Стеван Вукмановић.

Током зимске паузе дошло је до малих промена у играчком кадру. Остао  је скоро комплетан играчки кадар, а  Каболовци су играчки кадар појачали са повратником Алексом Бараћем, Филипом Клаићем и Младеном Поштићем (Индекс), Игором Митровићем (Борац) и Драгомиром Трипићем (Цемент). Клуб су напустили : Милош Богавац (Борац), Михајло Маговчевић (Југовић), Михајло Тубић и Немања Радиновић (Цемент).  

„Бићемо играчки јачи и искуснији, па се надам да ћемо од првог пролећног кола и утакмице са Подунавцем у Новом Саду ухва тити прикључак и укључити се у борбу за највиши пласман“, очекује Вукомановић.

У плану је да Кабел  у припремном периоду одигра осам утакмица.

„Одиграли смо већ један меч, изгубили смо у Каћу од Југовића (4:1) у равноправној игри. Нисмо искористили неколико лепих прилика, а са друге стране домаћин је искористио два прекида.и поред пораза задовољан сам игром. За викенд имамо две провере у Гложану са Будућности  и Јединством у Руменци, потом са Татром у Кисачу, Славијом  и Купиновом клубом са којим гајимо лепу спортску сарадњу. Бићемо њихови гости у Кући фудбала у Старој Пазови, а до првог пролећног кола ривали ће бити  Софекс и Младост у Бачком Јарку“, истакао је на крају Вукомановић.

М. По.    

EUR/RSD 118.4426
Најновије вести