Управа ФК ТСЦ из Бачке Тополе задовољна новајлијама

БАЧКА ТОПОЛА: Кандидати за први тим Фудбалског клуба ТСЦ из Бачке Тополе припремају се од понедељка на Златибору, а у екипу уклапају се и шесторица нових играча, који у новој сезони треба да помогну да Бачкотоплчани  остваре пласман на једно од прва два места у Првој лиги и тако се пласирају у највиши ранг такмичења - Суперлигу Србије.
Bastajic, Varga, Filipovic, Milisavljevic, Plavšic, Pinter
Фото: Појачања по мери: Бастајић, Варга, Филиповић, Милисављевић, Плавшић и Пинтер, фото: ТСЦ

Менаџмент клуба, председник Саболч Палађи, спортски директор Золтан Сабо и шеф стручног штаба Предраг Роган, изразили су задовољство квалитетом играча које су довели у прелазном року. Од нападача Небојше Бастајића, голмана Ненада Филиповића, дефанзивца Бориса Варге, везњака Милоша Плавшића, офанзивног везног играча Милоша Милисављевића и нападача Норберта Пинтера, у клубу очекују да ће се брзо прилагодити игри и амбицијама клуба.

Шеф стручног штаба Предраг Роган похвалио је новајлије, оцењујући да су стигли завидно припремљени, те да су одмах могли да раде с остатком тима.

„Идемо полако, тренинг по тренинг, сваки следећи излазак на терен је најважнији, а ту су и пријатељске утакмице“, рекао је Роган.

„Имамо времена да се припремимо и уиграмо до почетка сезоне, у којој ћемо у свакој утакмици ићи на победу. Максимално смо посвећени обавезама, најбоље ћемо то показати на терену. Верујем да ће екипа испунити циљеве и већ у јуну наредне године омогућити да ТСЦ буде тамо где му је и место, односно да постане озбиљан чинилац у српском фудбалу.“

Председник Саболч Палађи рекао је да је задовољан до сада урађеним током припрема и виђеним на тренинзима које је пратио.

„Било нам је важно да пре почетка припрема завршимо све трансфере и формирамо тим који ће представљати ТСЦ у новој сезони. Мислим да ће момци који су стигли допринети томе да наш тим у предстојећој сезони буде јачи него у претходној“, истакао је Палађи.

Спортски директор Золтан Сабо подсетио је да такмичење за тим из Бачке Тополе почиње 11. августа.

„Неће се мењати стил игре ТСЦ-а, а убеђени смо да се нови играчи потпуно уклапају у наше планове. То су адекватна појачања на разним позицијама, а од њих очекујемо да то потврде на терену“, додао је Сабо.

Сабо је истакао и да ТСЦ жели да негује нападачки фудбал какав је играо у пролећном делу прошле сезоне.

„Тада смо стварали шансе и постигли велики број голова, а при томе смо имали и стабилну одбрану. Такву игру желимо још да унапредимо. Надам се да ћемо на тај начин освојити једно од прва два места на табели и изборити пласман у Суперлигу“, оптимиста је спортски директор ТСЦ-а.

Први оперативац тима из Бачке Тополе подсетио је и да ће ТСЦ у предстојећој сезони бити домаћин у Сенти, с обзиром на то да се у Бачкој Тополи ради на новом стадиону.

„Очекујемо подршку навијача из Сенте и околних места, као и наших пријатеља из Бачке Тополе, који су ове године били верни гледаоци. Верујемо да ће нам навијачи помоћи да остваримо зацртане циљеве“, закључио је Сабо.

С. Р.

EUR/RSD 117.5822
Најновије вести