Тренери задовољни на Видовданском насељу

По приказаној игри тренери Шипка и Митровић могу бити задовољни.
Fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Црвена звезда - Козара (БВС) 2:2 (2:1)

НОВИ САД: Игралиште Црвене звезде, гледалаца 100, судија: Пјевац (Темерин). Стрелци: Костић у 15. и Митровић у 20. за Црвену звезду, а Зељковић у 45. и Ивановић у 80. минуту за Козару.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Глави­чанин, Живковић, Станковић, Костић, Митровић, Бељански, Мастило, Милорадовић, Миле­тић, Милић, Макић. Играли су још: Лапчић, Бошковић, Хајризи, Видаковић, Ивановић, Јовшић, Шаренац, Гргуровић, Михајловић, Давидовић, Бањевић, Караћ, Томић, Бургић, Дугоњић.

КОЗАРА: Н. Ђаковић, Д. Белановић, Чекић, Ми. Зечевић, Ма. Зечевић, Т. Белановић, Н. Ђаковић, Ивановић, Зељковић, Кнежевић. Играли су још: Димитрић, Рељић, Максић, М. Бунић, Б. Бунић, Лисица, Мир­чета.

На почетку утакмице Зељковић је погодио стативу, а онда је Костић након прекида Мастила надвисио одбрану гостију и ударцем главом савладао Ђаковића. Пет минута касније Митровић се одлучио на ударац са дистанце. Лопта је погодила неког из одбране Козаре и завршила у мрежи. У последњим тре­нуцима првог дела Зељковић је из слободног ударца скинуо паучину са гола Главичанина.

У наставку су конкретнији били резервисти Козаре. Након центаршута Рељића на правом месту био је Ивановић за реми, што је по приказаној игри и направеднији исход.

М. По.

EUR/RSD 117.5101
Најновије вести