Шеснаестина финала Купа Србије: Златибор – Војводина 1:4 (Уживо)

У шеснаестини финала Купа Србије фудбалери Војводине савладли су са 4:1 екипе Златибора, члана Прве лиге.
Grbovi-FK-Zlatibor-i-FK-Vojvodina
Фото: ФК Војводина

Крај утакмице

86. минут: Војводина води са 4:1. Слободан ударац за Војводину је извео Дринчић, а лопта је погодила Недељковића и одбила се у мрежу.

85. минут: Због прекршаја над Ђуричином на око 20 метара искоса од гола домаћина, жути картон у екипи Златибора добио је Петар Јовановић.

81. минут: Извршена је трећа измена и у тиму Војводине: изашао је Синиша Саничанин, а ушао Ђорђе Ђурић.

80. минут: Пенал за Златибор је извео Недељковић и шутирао у десни доњи угао, Симић је закачио лопту, али је она ипак завршила у мрежи, тако да су домаћи смањили на 1:3

79. минут: После корнера за Златибор, Саничанин је у скоку био у дуелу са једним од играча домаћих, а судија Данило Грујић проценио је да је у питању био фаул за једанаестерац.

74. минут: После корнера за Војводину, Стојковић је одиграо пас до Саничанина, који је шутирао са десетак метара, али је Чупић ухватио лопту.

67. минут: Извршена је и трећа измена у тиму Златибора: изашао је Урош Весић, а ушао Урош Вукићевић.

61. минут: Извршена је друга измена у тиму Златибора: изашао је Урош Стаменић, а ушао Лука Ђокић. Такође, извршена је друга измена и у тиму Војводине: изашао је Петар Бојић, а ушао Михајло Нешковић.

59. минут: Зукић се изборио за позицију за ударац између тројице играча Златибора и шутирао са двадесетак метара искоса, али је одлично одбранио голман Чупић.

57. минут: Извршена је прва измена и у тиму Војводине: изашао је Јован Кокир, а ушао Дејан Зукић.

55. минут: Војводина води 0:3. Бојић је послао сјајан пас у шеснаестерац ка Стојковићу, који је избио сам испред голмана и са пет метара искоса послао лопту под пречку.

51. минут: Анђелковић је упутио добар пас у шеснаестерац ка Ђокићу, који је шутирао са десетак метара искоса, али је лопта отишла преко пречке.

Почело је друго полувреме. У тиму Златибора, извршена је прва измена: изашао је Стефан Тодоровић, а ушао Никола Дивац.

Полувреме

45. минут: Због прекршаја над Весићем на око 20 метара искоса од свог гола, жути картон у екипи Војводине добио је Синиша Саничанин. Слободан ударац за Златибор је извео Недељковић и шутирао у ближе рашље, али је одлично одбранио Симић.

33. минут: Слободан ударац за Златибор са око 25 метара искоса је извео Анђелковић и пребацио живи зид, лопта је ишла у ближи доњи угао, али је одлично одбранио Симић. Одмах потом, изведен је корнер за Златибор, након којег је ударац главом упутио Илић, али је лопта отишла преко пречке.

30. минут: После корнера за Златибор, Стаменић је шутирао са десетак метара, али је лоше захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола.

27. минут: Војводина води са 2:0. Са десне стране, Ђуричин је упутио центаршут, до лопте је дошао Вучић и шутирао, али је слабо захватио лопту, која се докотрљала до Бојића, који ју је петом проследио ка голу. Један од играча домаћих ју је избио у поље, али према процени судије Данила Грујића, лопта је ипак прешла гол-линију.

22. минут: Топић је у два минута два пута шутирао са око 20 метара, али је лопта отишла ван оквира гола.

8. минут: Војводина води 0:1. Са десне стране шеснаестерца, повратни пас испред гола је упутио Ђуричин, лопту је пропустио Николић и она је потом дошла до Кокира, који је прецизним ударцем са 13-14 метара послао лопту под пречку голмана Чупића.

Утакмица је почела. На стадиону је присутно око 500 гледалаца.


Остали резултати

ЧАЈЕТИНА: Златибор - Војводина          1:4

КРУШЕВАЦ: Напредак  - ТСЦ                  1:2 p.p (1:1)

ПРИГРЕВИЦА: Братство - Младост (Л)  1:3

БЕОГРАД: Београд - Рад                         3:2

ИНЂИЈА: Инђија - Динамо                      2:0

БЕОГРАД: Синђелић - Земун                  1:0 p.p. (0:0)

ДОБАНОВЦИ: Будућност - Раднички (П) 1:4


Састави

Златибор: Чупић – Јездимировић, Илић, Недељковић, Јовановић – Стојановић, Ђокић, Тодоровић, Стаменић – Весић, Анђелковић.

Војводина: Симић – Стојковић, Веселиновић, Саничанин, Вучић – Дринчић, Топић – Ђуричин, Бојић, Кокир – Николић.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести