Сергеј прескочио репрезентацију да би се спремао у Риму?

Фудбалер Лација Сергеј Милинковић-Савић (24) није дошао на окупљање репрезентације Србије због зубобоље, а италијански медији пишу да то није тачно, преноси портал Србија данас њихове написе.
s
Фото: EPA/EFE ROBERT GHEMENT

Тиражни лист "Коријеро дело спорт" је објавио да је првотимац "небескоплавих" због проблема са зубима отказао селектору "орлова" Љубиши Тумбаковићу за предстојеће дуеле са Парагвајем и Литванијом, али да је то у ствари био само изговор да му се омогући да остане у Риму.

План је да Сергеј тренира са екипом током ове паузе, како би се што боље спремио за наставак сезоне. Процењено је да пријатељски меч са Парагвајем у Крушевцу није од велике важности, а да наша селекција може да добије Литванце у квалификацијама за ЕП и без помоћи младог везисте.

новосадиста
11.10.2019 • 17:36
У блиској прошлости смо били сведоци разних глупости о СМС-у, о којима нас је здушно обавештавала италијанска штампа, тако да смо постали имуни на такве информације. А, домаћи портал који нас о томе, тако предусретљиво обавештава, није ни за јоту бољи од тих италијанских медија. Дневник би требао да буде куд и камо обазривији, приликом преношења злонамерних инсинуација, сензационалистичких мас-медија.
EUR/RSD 117.5885
Најновије вести