Роналдо: Поштујем само три фудбалера Манчестер јунајтеда

МАНЧЕСТЕР: Фудбалер Манчестер јунајтеда Португалац Кристијано Роналдо изјавио је да има лепо мишљење само о три играча клуба са "Олд трафорда".
ronaldo, tanjug ap
Фото: Kristijano Ronaldo, foto: Tanjug (AP Photo/Armando Franca)

Британски медији објављују нове делове интервјуа, који је Португалац дао новинару Пирсу Моргану.

"Од играча Јунајтеда могу да истакнем само њих тројицу. Диого Дало је врло професионалан, иако је млад и не сумњам да ће дуго трајати. Паметан је, интелигентан и јако професионалан. Могу још да споменем Лисандра Мартинеза и Каземира", рекао је Роналдо.

Португалски фудбалер се потом осврнуо на младе фудбалере Манчестер јунајтеда, које је критиковао.

"Они не поштују искусније и старије играче, живе у другачијој ери. Морам да кажем да мој син, који има 12 година нема такав менталитет. Млади играчи данас до неких ствари долазе пуно лакше, уопште се на муче, баш их брига. Праве се да слушају, али на једно уво им уђе, а на друго изађе. То ме не изненађује, али за њих је права штета што кад имају најбољи пример испред себе, макар не покушају да га следе", навео је Роналдо.

Он је појаснио на кога мисли.

"Ја сам тај пример. Сваког јутра први долазим на тренинг и последњи одлазим", поручио је Роналдо.

Роналдо (37) се прошле године вратио у Манчестер јунајтед, а има уговор са "црвеним ђаволима" до краја сезоне. Његов интерјву је главна тема британских медија последњих неколико дана. Роналдо је извређао Манчестер јунајтед, садашњег менаџера Ерика тен Хага, бивше менаџере Ралфа Рангника, Оле-Гунара Солскјера, садашње и бивше саиграче.

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести