Романтичари бољи по каљузи од комбинованог тима Војводине

Иако су услови за фудбал били веома лоши, јер терен је био натопљен водом и лагано се претварао у праву каљугу, фудбалери комбиноване екипе Војводине и српсколигаша ОФК Београда одиграли су динамичну, занимљиву и веома ефикасну утакмицу.
FK_VOJVODINA_GRB-najmanja
Фото: Dnevnik.rs

Победа је припала “романтичарима”, по виђеном током 90 минута - потпуно заслужено.

Црвено-бели су шансу пружили стипендистима клуба, играчима који су на позајмицама, али и младићима који су на проби и тек желе да заслуже дрес новосадског суперлигаша. То је неминовно створило проблем тренеру Милану Белићу, јер већина момака који су бранили боје Воше нису никад раније играли заједно и њихова неуиграност могла је лако да се уочи.

А. Предојевић

Војводина - ОФК Београд 3:4 (1:2)

ВЕТЕРНИК: Игралиште у ФЦ “Вујадин Бошков”, гледалаца: 50, судија: Гаћиновић (Нови Сад). Стрелци: Гајић у 30, Којичић у 74. и Кнежевић у 90. за Војводину, а Ђурић у 18, Басара у 28, Златковић у 54. и Јањић у 87. минуту за ОФК Београд.

ВОЈВОДИНА: Илић, Сендерак, Штеванов, Шћепановић, Гајић, Павловић, Којичић, Велимир, Б. Пеличић, Аврамовски, Пергер. Играли су још: Качавенда, Стјепановић, Миросављев, Вујичић, Н. Милутиновић, Милетић, Кнежевић и О. Пеличић.

ОФК БЕОГРАД: Чупић, Басара, Лазић, Гарић, Арсић, Ђорђевић, Вешковац, Ђурић, Игњатовић, Радојковић, Златковић. Играли су још: Јовановић, Богићевић, Исаковић, Стојановић, Новаковић, Атанацковић, М. Милутиновић, Јањић, Јоловић и Русић.

Romanticar
02.12.2017 • 18:52
Бравооо плави, jedini beogradski smekeri
EUR/RSD 117.4762
Најновије вести