Роцков није теже повређен

У 27. минуту дербија на “Карађорђу” пред голом Војводине на лопту су стартовали голман домаћина Емил Роцков и нападач Звезде Милан Павков.
Emil Rockov/J. Grlic
Фото: Ј. Грлић/ Неизвесност влада око наступа Емила Роцкова у Шапцу

Дошло је до судара, а недуго потом обојица су напустили игру.

„Роцков се пожалио да је добио ударац, али је инсистирао да остане на голу“, објаснио је лекар Новосађана др Владимир Чолаковић. „Пар минута касније, међутим, било је јасно да ће морати да напусти игру и одмах је отишао на снимање у Ургентни центар. На снимку, срећом, нема трагова некој озбиљнијој повреди, примио је инфузију и отишао кући. Предострожности ради, неће тренирати током наредна два-три дана, а онда очекујем да ће моћи да се придружи саиграчима.“

А. П.

Воша у среду у Раткову

Времена за анализу дербија биће довољно, јер следе две недеље суперлигашке паузе због обавеза репрезентације, а Новосађани у плану имају да одиграју и једну јачу тренинг утакмицу. Још увек није познато ко ће им бити ривал, у разматрању је неколико опција, а једино што је извесно је то да ће комбиновани састав у среду, у 17 часова, одиграти утакмицу у Раткову са екипом домаћег Радничког.

А. П.

Три новосадска дебитанта

Својеврстан куриозитет представља чињеница да су у дербију у дресу Војводине први пут наступила чак тројица фудбалера. Огњен Ђуричин, стрелац за Новосађане, почео је утакмицу, док су са клупе у игру ушли голман Никола Симић и нападач Дарко Бједов.  

А. П.

 

EUR/RSD 117.5935
Најновије вести