Појачање у Воши: Лазаревић се вратио из Летоније

Милан Лазаревић фудбалер који је поникао у редовима Војводине после излета у екипу Липаје из Летоне втаио се  у ередове новосадског суперлигаша.
1

Лазаревић је дете „старе даме“, провео је чак седам година у млађим категоријама Војводине, а сада је потписао уговор на две и по године.
 

– Код куће је увек најлепше, враћам се у клуб у ком сам поникао и провео седам година. Срећан сам што су нам се путеви поново спојили, потрудићу се да сада оправдам поверење и да покажем да сам сазрео као играч,  и као човек. Даћу све од себе да помогнем Војводини да оствари зацртане циљеве – рекао је Лазаревић.

Лазаревић је био члан омладинских категорија Војводине, а пре уласка у први тим играо је на позајмици у Пролетеру. За први тим Војводине је две сезоне,а онда  годину и по дана бранио боје Рада.

– У Раду  сам стекао искуство, јер је  свака утакмица била као финале, у борби за опстанак. Отишао сам у Летонију, у клуб који је при врху табеле, искусио сам шта значи иностранство, али ипак лепше је у Новом Саду – истакао је Лазаревић.

Он је похвалио квалитет екипе и истакао да су га сви у клубу дочекали раширених руку.

– Јавност је на почетку била превише критична, али ја познајем ове момке и они су довели Вошу до четвртог места које води у Европу и мислим да заслужујемо и да ћемо ту и остати до краја сезоне. Имам само речи хвале за све у екипи, стручном штабу и клубу, да није тако, не бих пристао да се вратим. Волео бих да освојимо Куп Србије и да се пласирамо у Европу, сигуран сам да екипа има потребан квалитет и таленат да то и оствари – закључио је Лазаревић.      А. П.

BAŠ LEPO
16.01.2022 • 20:42
Milane, dobrodoša kući u svoju Vošu. Ako smem da primetim(nećete mi zameriti), nema ona dva "manekena" što obično drže šal/ili dres, kako bi se naš povratni komotno fotografisao?! Napred Vošo!!!
EUR/RSD 117.5361
Најновије вести