Појачање у ФК Војводина: Милосављевић нови адут Новосађана

Дојучерашњи фудбалер Младости из Лучана Радомир Милосављевић потписао је двогодишњи уговор са фудбалским клубом Војводина. Милосављевић је рођен у Ћуприји пре 29 година, каријеру је започео у лучанској Младости и као истакнути везни играч обрео се у Лугану, а потом и у грчкој Лариси.
1

Спортски директор клуба Марко Јовановић каже да нови члан Војводине може под‌једнако добро да игра и у средини терена и у нападу, али да ће његов приоритетни задатак бити игра у маневру. Занимљив је и куриозитета вредан податак да је Милосављевић у грчком првенству, играјући за Ларису, постигао четири гола против екипе коју је тада тренирао садашњи шеф стручног штаба Војводине Милан Раставац. 

Милосављевић је истакао да није имао дилему где ће наставити каријеру када је уследио Јовановићев позив.

– Пресрећан сам што сам овде – рекао је нови фудбалер Војводине. – Нисам размишљао ни минут, јер сам знао са којим људима треба да радим, тако да смо се брзо договорили. Имао сам и других понуда, али је Марко позвао у правом тренутку, тако да смо, хвала богу, све решили. Очекујем да помогнем клубу да испуни циљеве који нам предстоје.  Л. Б-з

EUR/RSD 117.3221
Најновије вести