Појачања Звезде још у магли

Све је извесније да ће фудбалери Црвене звезде екипу ЦСКА дочеакати пред крцатом Мараканом (13. фебруара).
FK Zvezda
Фото: ФК Црвена звезда

Нешто мање од два месеца остало је до новог спектакла, а остаје отворено питање да ли ће први велики изазов у новој сезони чета Владана Милојевића дочекати са појачаним тимом…

Чини се да је већ сасвим близу и реализација првог трансфера. Реч је о Милану Јевтовићу (24) из турске Анталије, крилном нападач који завршава позајмицу у норвешком Розенборгу.

Турци су одредили висину обештећења (600.000 евра) које ће по свему судећи бити покривено од зарађеног новца од продаје Славољуба Срнића који има неколико конкретних понуда и готово сигурно одлази ове зиме.

Из дана у дан ситуација на тржишту се мења, па су тако црвено- бели одустали од првог пика  Мирка Иванића чија слобода је коштала 1,7 милиона евра, а све су мање шансе и за повратак Филипа Ђуричића.

Иако се чинило да је Гелор Канга већ на излазним вратима и да се само чека избор новог клуба у Турској, Русији или Кини све је извесније потписивање новог уговора, под бољим условима. Преговори трају, а епилог је могућ за неколико дана.

Чека се расплет и око Ричмонда Боаћија играча са највећом ценом у Звезди, што ће вероватно бити и најважнији потез управе који може да креира даљи ток прелазног рока.

З. Рангелов

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести