ОПШТА ТУЧА ФУДБАЛЕРА У ШВАЈЦАРСКОЈ Пуцале главе и ребра

Док сви данас чекају почетак Светског првенства у Русији, из Швајцарске стижу фотографије и видео туче између играча и навијача два тима који су се борили за улазак у Трећу лигу Женеве, преноси Радио Сарајево.
s
Фото: Printscreen

На једној од фотографија, на мечу између локалних клубова ФК Версоа и ФК Косово, видимо крвавог играча, који је добио неколико жестоких удараца у пределу главе, пише портал Ле Темпс.

По свему судећи, дебљи крај извукли су фудбалери ФК Вероа, док су као неславни победници из овог сукоба изашли играчи ФК Косово, углавном Албанци пореклом   из јужне српске покрајине.

Према информацијама два играча Версоа су претучена, а један од њих је изгубио свест још на терену, док други има пет поломљених ребара и тешке повреде плућа. 

"Ово је било колективно линчовање. Један од играча је, према информацијама нашег лекара, могао умрети на терену. Данас му је рођендан, а ускоро ће постати отац",  каже Симон Пиданцет, председник ФК Версоа.

Stevan
14.06.2018 • 21:29
E to su ti dobri albanci koji su ugrozeni samo ih vi timarite i branite tako ce vam i vratiti valda ste sad uvideli kakvi su ti ljudi albanci sa kosova i albanije vi njih hlebom oni vas kamenom samo ih timarite i budite na njihovoj strani i priznajte im kosovopa cete videti sta ce vam dobro doneti ti zli ljudi
EUR/RSD 118.4219
Најновије вести