Милуновићева "трећа срећа": Коначно сам у Звезди... 

БЕОГРАД: Досадашњи фудбалер БАТЕ Борисова Немања Милуновић представљен је данас као прво зимско појачање Црвене звезде и поручио да је конацно задовољан што је стигао на "Маракану" након годину дана преговора са садашњом управом клуба.
milunovic, tanjug
Фото: Nemanja Milunović i Mitar Mrkela, foto: Tanjug

Милуновић је потписао двоипогодишњи уговор са прваком Србије у који долази као слободан играч.

"Звезда је велики клуб, част ми је што сам овде. Велика је одговорност да наставимо путем којим иде Црвена звезда у последње две године. Надам се да ћемо бити успешно и да ћу оправдати велико поверење управе и тренера", рекао је Милуновић на стадиону "Рајко Митић", пре него што је задужио дрес са бројем 25.

Милуновић, који за репрезентацију Србије има три утакмице и један гол, каже да је био близу Звезде и док је био члан лучанске Младости.

"Нисам бројао колико пута сам био близу Звезде, али је ово трећи прелази рок да причам са садашњом управом. Чак сам три или четири пута био на стадиону "Рајко Митић" да преговарам са Драганом Џајићем док је водио клуб. Најбитније је да сам конацно ту и да сам презадовољан".

Милуновић се присетио када је играо са БАТЕ-ом против Црвене звезде у Лиги Европе прошле године.

"Прво питање у Белорусији било ми је поводом навијача, читали су саиграчи преко интернета о атмосфери. Ако се сећате имали смо превелики респект, били смо без лопте првих 15 минута. Много је важна публика, а о Звездиним навијачима не треба трошити речи, увек су 12. играч", рекао је високи штопер додајући да би волео да му се у Звезди из БАТЕ-а придружи Мирко Иванић.

Спортски директор Митар Мркела изразио је задовољство доласком Милуновића.

"Милуновић је дуго био наша жеља, одличан је играч. Верујем да ће нашу јаку одбрану учинити још јачом. Обезбедиће стабилност на дужи период нашем тиму" , поручио је Мркела и још једном потврдио да Иванић на мети за трансфер, али да посао заврши од више фактора.

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести