Милошевић пред АЗ: Лупао сам чаше због малера...

БЕОГРАД: Тренер Партизана Саво Милошевић, пред меч првог кола Лиге Европе против АЗ Алкмара, рекао да су сви играчи спремни и ако дају свој максимум могу да се надају добром резултатом.
miletich i milosevic_11
Фото: Танјуг (Видео)

"Искористили смо паузу у првенству да се спремимо за оно што нас чека. Некако смо успели да јуче и прекјуче на терену имамо 29 играча. Спремних и орних, без иједне повреде. Јуче сам по стадиону лупао чаше због малера. То је добра ствар пред овај низ утакмица који нас чека, да имамо све играче на окупу", рекао је Милошевић на конференцији за медија у Хумској.

Он је истакао и да његов тим добро зна шта га очекује у сутрашњој утакмици.

"Изанализирали смо АЗ Алкмар добро, Цветковић је био и на њиховој последњој утакмици у Холандији. Имамо практично комплетну и јасну слику шта нас чека. Очекујем да пре свега дамо свој максимум, а ако тако буде, верујем да можемо доци до доброг резултата", рекао је Милошевић.

Милошевић је за АЗ Алкмар рекао да је класичан представник холандског фудбала.

"Једна од екипа која не одустаје од играња у било којој фази. Екипа која је на сваком делу терена офанзивно оријентисана. Све оно што игра већина холандских екипа."

Првотимац Немања Милетић рекао је да има добар осећај пред суташњи меч и да се нада победи.

"Моја очекивања су увек велика. Имали смо аналиже, имаћемо их данас. Мислим да имамо добре шансе, не само на овој утакмици него и у групи. Очекујем једну праву утакмицу, мислим да можемо даих добијемо. Имам добар осећај. Очекујем победу", рекао је Милетић.

Црно-бели ће и овај сусрет играти без публике, а дозволом УЕФА на стадиону ће бити присутна деца до 14 година.

Очекује се да ће око 20.000 деце из Србије и Републике Српске бити сутра на трибинама.

Меч између Партизана и АЗ Алкмара игра се сутра у Хумској од 21 сат.

EUR/RSD 117.5878
Најновије вести