Милошевић: Имамо психолошку кризу, ангажоваћемо психолога

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић уочи утакмице 29. кола Суперлиге против Чукаричког истакао је да је његова екипа, сем у резултатској, налази у психолошкој кризи и најавио ангажовање психолога.
Milosevic Savo/Tanjug/Dimitrije Gol
Фото: Танјуг/Димитрије Гол/Саво Милосевић

"Пристисак постоји увек и нормалан је у клубу као што је Партизан. Највећи проблем је што је из резулттаске кризе произашла психолошка. Нама у овом тренутку највише може да помогне неколико добрих резултата ", рекао је Милошевић на конференцији за медије и додао да ће ангажовати псхилога који ће радити са екипом.

""Планирам довођење психолога у тим, али не очекујем да он реши све проблеме Партизана. Веч од следече недеље ћемо га ангажовати. Волео бих да цео пристисак навијача и медија буде на мени, да растеретим екипу на терену", рекао је он.

Када је у питању дуел против Чукаричког Милошевић је истакао нда очекује другачији емч него у Крушевцу, пре свега јер се игра на домаћем терену.

"Сусрешћемо се са екипом која у овом тренутку има све што ми немамо. Чукарицки је клуб који има мир, функционишу као приватан клуб, добро организован. Имају задовољну екипу, све оне ствари које ми треба да поправимо. Немамо простора за кукање. Прихватио сам се посла, знао сам да ће бити јако тешко, али знам да ова екипа може боље. Надам се да ћемо кренути од сутра, јер победа против једне такве екипе може да буде иницијална каписла", објаснио је Милошевић.

Милошевић је рекао и каквој се атмосфери нада на дебију у Хумској.

"Последњих пута сам на стадиону Партизана био кад сам додељивао пехаре као функционер ФСС. Био је позитивно, надам се да ће и сутра бити нека слична атмосфера", закључио је Милошевић.

Меч између Партизана и Чукаричког игра се сутра од 19 сати на стадиону у Хумској.

EUR/RSD 117.7502
Најновије вести