Милојевић: Нема времена за тугу, иде наредна утакмица

БЕОГРАД: Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да је јако добро што у професионалном фудбалу брзо долази наредна утакмица и нема много времена ни за радост, ни за тугу.
Milojevic Vladan/Tanjug
Фото: Tanjug

Звезда сутра гостује Земуну у 11. колу Суперлиге са још "свежим ранама" после пораза од Пари Сен Жермена у Лиги шампиона 6:1.

"Никоме није пријатно после изгубљене утакмице, али што пре дигнете главу и превазиђете пораз, то сте јачи и већи. Зато су професионалци. Добро је што у фудбалу увек има наредна утакмица и све мисли се одмах усмере на њу", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Како је навео, као што не можете много да се радујете после позитивних резултата, тако и после пораза нема времена да се мисли на њега.

"То је величина карактера и професионализма, а моји момци верујем да имају карактер, то су више пута показали".

Када је кадровска ситуација у питању Милојевић је рекао:

"Боаћи је почео да тренира, видећемо каква је ситуација са њим. Савић сигурно неће играти против Земуна, обновио је ту повреду, али је добро што иде репрезентативна пауза и верујем да ће се брзо вратити. Има још проблема услед прехладе и вируса, па ћемо више знати после тренинга", поручио је Милојевић.

Утакмица између Земуна и Црвене звезде игра се сутра од 13 сати.

EUR/RSD 117.5574
Најновије вести