Линглонг Суперлига: Пролетер на испиту у Ивањици

Пролетеру данас предстоји друго узастопно гостовање,  у Ивањици ће укрстито копља са Јавором, којег је недавно савладао у  Купу.
branko zigic
Фото: Тренер Пролетера Бранко Жигић, фото: ФК Пролетер

Фудбалери Пролетера су предвођени тренером Бранком Жигићем  су пет првенствених утакмица завршили  без пораза(три побед и два ремија).У претходном колу су ремизирали са ТСЦ -ом у Сенти, а по приказаној игри и шансама били су надомак тријумфа, али и реми, по речима Жигића, је ветар у леђа за финиш јесење трке.

Пролетеру данас предстоји друго узастопно гостовање,  у Ивањици ће укрстито копља са Јавором, којег је недавно савладао у  Купу.

-  Неће нас победа у Купу заварати и уљуљкати, и ми и они смо играли у комбинованим саставима, с тим што је Јавор у прошлом колу узо бод Воши, пре тога је саваладо Бачкотополачане, што јасно говори о његовом квалитету. Ради се о квалитетној и дисциплинованој екипи, која посебно добро игра као домаћин. Очекујем да уз добар приступ, дисциплину и одговорност која нас краси у последњим утакмицама будемо равноправан ривал и да будемо у шанси за повољан резултат – каже Жигић.

На последњем тренингу, због повреда неколико играча, отклоњене су дилеме око путника за Ивањицу.

- Одличној екипи Јавора супростваићу екипу сто посто спремну да испоштују све договоре.Због повреда ће изостати капитен Бабић, Радиновић и искусни Јаблан.На располагању имам играче који ће  надоместити изостанак повређених и надам се да ћемо одиграти квалитетну партију против квалитетне екипе домаћина – најавио је Жигић. 

        М. Поповић    

EUR/RSD 117.5400
Најновије вести