Лазар Стојсављевић уговор са Војводином

После Миљана Вукадиновића, који је редове Воше појачао из екипе крушевачког Напретка, фудбалски клуб Војводина данас је званично ангажовао још једног новог фудбалера.
1
Фото: ФК Војводина

Уговор са клубом у трајању до јануара 2024. године потписао је Лазар Стојсављевић (21), који се још првог дана припрема придружио својим новим саиграчима и са њима је већ у тренажном процесу.

Стојсављевић је рођен петог маја 1998. године, игра на позицији штопера, а у досадашњој каријери је наступао искључиво за енглеске клубове. Сениорски фудбал је почео да игра у екипи Вокинга, одакле је прешао у Милвол, а потом и у Њупорт Каунти.

За ову екипу, која се тренутно налази на 15. месту четврте енглеске лиге, претходне полусезоне одиграо је једну утакмицу.

libero
08.01.2020 • 17:07
За ову екипу, која се тренутно налази на 15. месту четврте енглеске лиге, претходне полусезоне одиграо је једну утакмицу ?? jeli imamo u mladom timu nekoga ko bi na toj poziciji mogao da igra u Engleskoj 4. ligi ? Ako nemamo pa sta u tom slucaju mi radimo na Veterniku, a ako imamo .....
REVOLTIRANI SL…
09.01.2020 • 09:28
Onomad je neko pokušao da nam proda Nemanju Ahčina kao "pojačanje" iz Krškog, i pored toga što je za taj tim u dve utakmice sastavio 75 minuta(o kartonima nećemo divaniti). Dans nam pak neko, ponovo po babine linije dovodi "pojačanje" sa mnogo diskutabilnijim učinkom od gore pomenutog. Ne znam čije je ovo sad maslo, samo se pitam dokle više?! Da li vas je barem malo sramota, kad u ogledalu vidite odraz vlastitog lica? Stidite se stražnjica, kad već obraza nemate!
lala
09.01.2020 • 23:38
Nije igrao vise jer je bio povredjen.
lala
09.01.2020 • 23:39
Kako komentarises kad ga ne poznajes, nista o njemu ne znas i nisi ga video kako igra? Da li je tebe bar malo sramota?
EUR/RSD 117.5727
Најновије вести