Кабел и зрењанински Раднички ремизирали у пријатељској утакмици

Још једна успешна провера старих спортских ривала у којој су недостајали голови.
fk kabel
Фото: ФК Кабел

Тренери Васиљевић и Кандић шансу су пружили свим расположивим снагама па су на терен истрчала по два комбинована тима.

Прволигаш је имао теренску иницијативу и први је припретио.  Акцију је по левој страни започео Месаровић петом наставио Видаков, центрирао Србијанац, а испред захукталог Гајића храбро је интервенисао Радовић и избио лопту у корнер.На почетку другог дела у првих 20 минута уследио је жесток притисак домаћина уз пропуштену шансу Жуниора. Потом је шут Дражића са гол линије избио у поље Мандић. Што се мрежа гостију није затресла заслуге припадају одличном голману Радовићу, чудесно зауставио зицер Караћу. Са друге стране уследиле су две контре Радничког, ударац Миливојева изблокирао је Којчић, а у два наврата из непосредне близине Браћ брани покушаје Гајиловића и Миливојева. Да донесе победу прволигашу на пас Караћа покушао је Жуниор, али је лопта закачила неког из одбране и завршила тик поред стативе.

Ово је била последња провера која је тренеру Кабела Васиљевићу послужила да одреди списак путника за одлазак у Анталију на завршне  двонедељне припреме.

М. Поповић    

Фото: ФК Кабел/Илустрација

КабелРаднички (ЗР) 0:0

НОВИ САД: ФЦ“Вујадин Бошков“. Гледалаца 100. Судија: Марко Димоски (Нови Сад).

КАБЕЛ: Пилиповић, Мандић, Србијанац, Петрић, Јаблан, Петровић, Говедарица, Гајић, Видаков,Месаровић. Играли су још: Браћ, Којчић, Поповић, Караћ, Пантелић, Жуниор, Сума, Дражић, Владић, Кочовић, Илић.

РАДНИЧКИ (ЗР): Радовић, Грбић, Милин, Чигоја, Ловре, Бјелица, Петров, Крстинић, Тадић Миливојев, Авдић. Играли су још: Бачко, Ћирић, Лисичић-Вуковић, Дунић, Кондић, Киш, Радосављевић, Гајиловић, Малек, Стевановић, Матић.

EUR/RSD 117.4890
Најновије вести