Кабел добио велико појачање: Дошао искусни Слободан Новаковић

Фудбалери Кабела припремају се за такмичење међу прволигашима, а како се првенство примиче екипа је све јача и јача.
Slobodan Novaković je sigurno izvodio proletos penale/D. Ivanić
Фото: Слободан Новаковић, фото: Д. Иванић

Последње појачање је искусни Слободан Новаковић (Пролетер), а према најавама из клуба биће их још. 

– Полако долази све на своје место, комплетирамо екипу. Добили смо велико појачање у искусном Слободану Новаковићу. Сувишно је да причам о његовим квалитетима, добро је познато име на домаћој сцени, његов квалитет и искуство ће бити од изузетног значаја за остварење жељених резултата. Очекујем повољан исход преговора са Шљиванчанином, радо бих га видео у екипи  пошто да може да игра на неколико позиција. Добро тренирамо, ваљана је атмосфера, само нам фале утакмице, али се надамо да ће их ускоро бити – каже тренер Зоран Васиљевић.

Играчки кадар се појачава, а и стручни штаб ее комплетирао.

– Од прехладе се опоравио Смајић па заједничким снагама, са кондиционим тренером Гужвицом и голмана Вукићем, до танчина спроводимо план рада. Волео бих да се наредних дана што пре заврше преговори са потенцијалним појачањима,  јер до почетка првенства преостаје мање од три недеље, па треба уиграти екипу. Ако будемо били у прилици да одиграмо проверне утакмице, а с обзиром на квалитет играча које имамо, верујем да ћемо играти значајну улогу у Првој лиги. Није тајна, као и претходне сезоне и сада смо намерни да се пласирамо у елитни ранг – најаваио је Васиљевић.   

М. Поповић

Švargla
25.07.2020 • 14:28
Nemoj samo ti dovoditi i dogovarati oko igrača.Ne mogu svi da plaćaju da igraju.Treba dati šansu i onima što znaju nešto a nemaju para.
Bmw
25.07.2020 • 15:52
Dok je trenirao petliće i pionire otimao je deci pare za užinu kao fol za individualne treninge...
Koristoljub
28.07.2020 • 19:25
E sad se trener odomaćio i pravi svoje varijante.Nadam se da će uprava odreagovati na vreme.Mutan je kao mućak...
EUR/RSD 117.3221
Најновије вести