Јовић: Нисам добио тачне инструкције за самоизолацију

БЕОГРАД: Српски фудбалер Лука Јовић огласио се на Инстаграму и појаснио да је прекршио правила изолације јер су другачија него у Шпанији.
luka jovic fudbaleri srbije
Фото: Tanjug (T. Valič, arhiva)

"С обзиром на то да је стање у свету и у нашој земљи јако тешко, незаамћено у последње време, морам да се огласим и дам подршку свом народу. Првенствено, јако ми је криво што сам ја главна тема ових дана и што се константно пише о мени, а не о главним јунацима ове кризе, докторима и свим медицинским радницима", Навео је Јовић.

Он је казао да је био негативан на корона вирус док је боравио у Шпанији и да је зато одлучио да допутује у Србију, да помогне и да буде близу своје породице, а све то у сагласности са челницима његовог клуба.

"Када сам слетео у Србију, још једном сам теситран и био сам негативан на корона вирус. Јако ми је криво што су неки људи непрофесионално одрадили свој посао и нису ми дали тачне инстукције како треба да се понашам у самоизолацији", написао је Јовић.

Јовић је рекао и да су другачија правила у Шпанији у односу на Србију.

"У Шпанији ми је било дозвољено да се крећем до апотеке и супермаркета како бих могао да набавим потребне намирнице, што није случај овде. Извињавам се свим људима ако сам их на неки начин угрозио и надам се да ћемо заједно успети да пребродимо све ово. Подршка Србији и држимо се заједно", поручио је Јовић.

EUR/RSD 117.5741
Најновије вести