Инђија спретнија од Чукаричког

У оквиру 28. кола Линглонг суперлиге Србије Инђија је победила Чукарички, голом Босанчића у самом финишу.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

У утакмици у којој су обе екипе имале своје шансе чета Александра Јањића је била спретнија и стигла до тријумфа.

Брђани су на терен истрчали у комбинованом саставу, чувајући снаге за полуфинале Купа са Војводином. Инђија је изашла у готово стандардној постави, жељна доказивања против једног од најбољих клубова у земљи.

Почело је растрзано, без много идеје на обе стране. Све се одвијало на средини терена, одакле нису потицале опасне акције. Инђија је после неког времена била конкретнија, у два наврата припретила, али непрецизно. А, одличну прилику имао је Чермељ, чији је шут главом зауставио Петровић.

Мечу на Бановом брду недостајало је енергије, жеље, мотива, као да је поента била само одрадити тих 90 минута. Инђија је имала још један шут, али није приказала бог зна какву партију.

У наставак је Чукарички ушао нешто енергичније па је Мићин имао шансу, али је Прековић зауставио његов ударац. Потом је за Сремце у шанси Јањић, али нишанио је право у Петровића. Закувало се у другом полувремену, поново је за ,,брђане“ припретио Мићин, али је Прековић поново сигуран. Ређале су се шансе на обе стране, али није било гола. Голамни су били централне фигуре меча па је Прековић био одличан када је Ндијае био у великој шанси. 

Храбра игра Инђији се исплатила у 85. минуту када је Босанчић једну одбијену лопту сместио у мрежу за коначних – 0:1.

И. Лазаревић

ЧукаричкиИнђија 0:1 (0:0)

БЕОГРАД: стадион Чукаричког, гледалаца: 500. Судија: Минаковић (Нови Сад). Стрелац: Босанчић у 85. минуту. Жути картон: Зорић, Величковић (Чукарички).

ЧУКАРИЧКИ: Петровић 6,5, Стевановић 6, Видосављевић 6 (Ндијае 6,5), Ортиз 6 (Савић 6), Мићин 6,5 (Ергалаш), Зорић 6 (Лукић 6), Дрезгић 6, Ђорђевић 6, Остојић 6,5,  Величковић 6,5, Езе 6,5.

ИНЂИЈА: Прековић 6,5, Цуцин 6, Михајлов 6, Марковић 6 (Б. Илић), Димитров 6,5 (Босанчић 7), М. Илић 6, Јовановић 6, Јањић 6,5 (Димитријевић 6), Чермељ 6,5, Милосављев 6,5 (Бањац 6), Видић 6 (Пуртић 6,5).

EUR/RSD 117.5885
Најновије вести