Иако је одигро добар меч Пролетер је освојио само бод

Иако су фудбалери Пролетера у прва три кола играли сасвим добро, на конту имају само један бод.
21 proleter
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

На старту су поклекли у сусрету са Партизаном (0:4) што је било очекивано, а онда су изгубили на „крову“ од Вождовца (1:2),а у сусрету са Новим Пазаром играли су нерешено (2:2). И против Вождовца и Новог Пазара Сланобарци су у већем делу сусрета били бољи, доминирали, али срећа им је потпуно окренула леђа, то се пре свега односи на сусрет  који је петак одгиран на „Карађорђу. При вођству Пазараца(0:1) пред сам крај првог дела Живојиновић је промашио панал, а на почетрку другог дела Башановић је са десетак цантиметра грудима успео да пребаци гол.

- Одиграли смо добар меч, нарочито у другом делу сусрета – објашњавао је после завршетка утакмице на „Карађорђу“  тренер Пролетера Бранко Жигић. Среча нам је окренула леђа, да је Живојиновић искористио пенал утакмица би се сасвим другачије развијала. Иако смо планирали победу, после освојеног бода и вођства Пазараца од 2:0 морао бих бити задовољан, али не могу да се помирим да смо према игри заслужили много више.

И на „крову“ и у финишу сусрета са Пазарцима Пролетеру је попништен  погодак, оба пута лопта је нехотично ударила у руку  високог Колумбијаца Ортиза. 

- ВАР нам је практично однео три бода, али се из ове коже не може - каже Жигић. -  Ништа нам не преостаје него да наставимо да радимо и да у наредним мечевима покушам,о да освојимо  нове бодове. Уверен сам да ћемо већ у наредним колима  успети да надокнадимо пропуштено.  Сланобарци у наредних неколико кола имају релативно лак распоред, гостују Металцу у Горњем Милановцу, а онда угошћују Колубару. 

Г.  К.  

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести