И Немања Човић потписао за Војводину

Иако су до сада ангажовали већи број фудбалера у овом прелазном року, у ФК Војводина чине све како би тим нову сезону дочекао у што јачем саставу.
Covic i Lazetic
Фото: Немања Човић и Никола Лазетић по потписивању уговора, фото: ФК Војводина

На две плус једну сезону, уговор с црвено-белима потписао је и Немања Човић (28), донедавни капитен градског ривала Пролетера. Реч је о званично најбољем фудбалеру АП Војводина за 2018. годину, по избору Фудбалског савеза Војводине, а ово је Човићу други долазак у редове старијег новосадског суперлигаша.

Фудбал је почео да игра у млађим категоријама ФК Војводина, а током каријере Немања је наступао за Цемент, Пролетер, Парму (Италија), Војводину, Спартак, Доњи Срем, Спартак Семеј (Казахстан), Шахтјор из Сиолигорска и Минск (Белорусија) и Ламију (Грчка). Позиван је и за У-19 и У-21 селекцију Србије.

Протеклих годину и по дана играо је за тим са Слане баре и у том периоду на 48 утакмица постигао 17 голова, уз две асистенције. Најбоље се сналази на позицијама шпица и полушпица и нема никакве сумње да ће квалитетом и потенцијалом моћи пуно да помогне новом тиму Старе даме.

Долазак Немање Човића у Терме Чатеж очекује се у најкраћем року, а тренер Ненад Лалатовић верује да ће на њега моћи да рачуна већ од данас.

А. П.

lala
02.07.2019 • 13:45
odlično a zašto ne i vujaklija?
EUR/RSD 117.5912
Најновије вести