Гаћиновић: Погрешио сам, нисам смео тако да реагујем

ФРАНКФУРТ: Српски фудбалски репрезентативац Мијат Гаћиновић потврдио је да је имао вербални сукоб са селектором Младеном Крстајићем и да нема оправдање за, како је нагласио, непримерену реакцију.
Mijat Gacinovic/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Спортски журнал пренео је да је Гаћиновић, незадовљан због измене на полувремену утакмице Лиге нација против Литваније (4:1), вређао Крстајића у чију је одбрану стао капитен Александар Коларов.

"Истина је да сам непримерено реаговао на полувремену на утакмици против Литваније. Није истина да сам било кога гађао или му се уносио у лице, као што су пренели поједини портали. Не оправдавам своје понашање, знам да сам погрешио. Нисам дао себи за право тако да реагујем зато што сам освојио нешто у каријери, већ зато што су ми сметале неке ствари, које сам скупљао у себи од раније", написао је Гаћиновић на свом Инстаграму.

Он је додао да је за репрезентацију Србије увек играо срцем и давао све од себе, као и да ће увек тако радити када му се укаже шанса.

"Увек сам причао истину и мислим да људи треба да је знају. Неким људима је у интересу да се кривица пребаци на неке од играча. Дај Боже да сам ја највећи проблем у репрезентацији. Када поједини новинари имају тако поуздане изворе, надам се да ће онда објавити све што се дешавало. Време ће да покаже ко је какав", наводи фудбалер Ајнтрахта из Франкфурта.

kiZZo fkV 1914
23.11.2018 • 18:09
Ma Mijate ako si mu rekao,i treba da mu se kaze sve u brk,pa kakav on autoritet ima kada gea nije kao trener ni izgradio-PODRSKA ZA MIJATA GACINOVICA,SKROZ !!!!!
EUR/RSD 117.3179
Најновије вести