Фудбалери ТСЦ-а отпутовали у Турску

Фудбалери ТСЦ- а из Бачке Тополе  отпутовали су у Турску у Анталију где ће провести две недеље и одиграти четири контролна меча.
rogan
Фото: Предраг Роган, фото: Приватна архива

На пут је кренуло 24 играча међу којима су новајлије Филип Бабић, Алекса Денковић, Марко Станчетић, Дејан Поњевић и млади Галић који је приступио Тополчанима пре неколико дана.

„Прва етапа припрема је протекла у најбољем реду, одрадили смо све што смо замислили. Додуше, није било све иделано, имали смо мањих проблема због времена и лоших терена, али најбитније да су сви играчи здрави и да нема повређених“, објашњава тренер Предраг Роган.

„Полако се опоравља и Александар Давидов, који је прелажао мале богиље.“  

Роган очекује да ће у Анталији радити на идеалним теренима и успети да  припреми екипу за велика искушења која их чекају на пролеће.

„Заказане су утакмице са Муром из Словеније, Чиксекером из Румуније, Попратом из Словачке и Арсеналом из  Русије“, вели Роган. 

Топочани су у прелазном року били активни, појачали су редове са неколико фудбалера. 

„Ангажовали смо играче које смо и желели“, каже спортски директор Золтан Сабо.

„На пролеће ћемо бити много јачи. Уверен сам да ћемо се умешати у борбу за оптрва два места која водеу Суперлигу.“

Експедиција ТСЦ -а у Турској  броји 33 члана, поред стручног штаба и руиководства клуба, на пут су кренулим и следећи фудбалери: Немања Јоргић, Владимир Дамјановић, Александар Ерак, Небојша Мезеи, Роберт Тандаји, Саша Томановић, Лазар Чордашић, Небојша Скопљак, Дејан Милићевић, Слободан Лалић, Немања Грујић, Драган Свитић, Давид Шинковић, Чонгор Борош, Владимир Бранковић, Душан Мијић, Владимир Силађи, Огњен Дамњановић, Алекса Денковић, Филип Бабић, Младен Гајић, Марко Станчетић и Дајан Поњевић. Међу путницима нема болесног Александра Давидова и повређеног Срђана Бечелића.

        С. Стојиљковић

EUR/RSD 118.4426
Најновије вести