ФK ПРОЛЕТЕР Успео филтер за Анталију

Утакмицом са  рпсколигашем Бродарцем (1:2) фудбалери Пролетера завршили су прву фазу припрема  а од сутра ће у Анталији наставити други део и фини гланц за пролећну трку за бодове.
Poslednje pojačanje čete sa Slane bare je iskusni golman Nikola Perić  Foto: FK Proleter
Фото: Последње појачање чете са Слане баре је искусни голман Никола Перић  Фото: ФК Пролетер

Као и први меч против Чукаричког и овај са Бродарцем су поражени. Тренер Жигић са сарадницима пружио је шансу играчима који су на проби како би отклонио све дилеме око путника за Турску.

- Одиграли смо готово 80 минута солидно, стајали добро на терену, имали неких прилика. За коначан епилог „кумовала“ је нешто слабија игра у наставку у периоду од десет минута када смо индивидуалним грешкама дозволили противнику д апостигне два гола. До краја меча покушавали да дођемо до прокрета, али сем гола Рушевића из једанаестерца и поре днеколико прилка нисмо успели барем да останемо непоражени - каже  Жигић.

По саставу који је играо са Бродарцем евидентно је да је изостало доста стандардних првотимаца.


Потписао голман Перић

Последње појачање чете са Слане баре је искусни голман Никола Перић.Ставио је параф на уговор са Пролетеромк и употпунити конкуренцију на голу заједно са Петрићем и Кнежевићем. Успешно је против Бродарца дебитовао у другом полувремену и одбранама показао да ће бити истинско појачање.

- Желео би да се захвалим челним људима Пролетера што су ми пружили прилику да се после повреде успешно вратим на гол.не брине ме јака конкуренција.добри су то момци а на мени је да радим, трудим и наметнем стручном штабу.


- Обе утакмице укојима је резултат био у другом плану биле су у функцији провере евентуалних нових играча и  оних са мањом минутажом у предходној полусезони. Уверили смо се у  могућности појединаца па нам  предстоји да заједно са управом направимо коначан списак за пут у Анталију где нас кроз тренинге и утакмице са квалитетним ривалима очекује да сложимо коцкице и спремни дочекамо премијеру са Војводином - рекао је Жигић.     

М. Поповић

 

 

EUR/RSD 117.5848
Најновије вести