ФК Нови Пазар: Дуел у Крушевцу да буде фер

НОВИ ПАЗАР: Фудбалски клуб Нови Пазар огласио се саопштењем и позвао све, а посебно колеге из Напретка, да учине све како би предстојећи дуел два тима у Суперлиги прошао у фер и спортској борби.
fk novi pazar
Фото: Printscreen

Из Пазара су реаговали након неких медијских спекулација и порука на друштвеним мрежама, јер ће меч судити Данило Грујић, посебно што нису били задовољни његовом арбитражом у финишу прошле сезоне у Првој лиги на гостовању Бачкој.

"Од бројних људи из фудбала, међу којима је и велики број наших искрених пријатеља, стигла су упозорења да би утакмица могла да се одлучи мимо фудбалских потеза.

Изненађени јесмо и баш из тих разлога предузимамо на време мере које су у нашим моћима, да би избегли додатна изненађења било које врсте. На утакмицу са Напретком шаљемо нашу новинарску екипу, тако да ће камером бити забележен сваки детаљ утакмице. То је оно што ми можемо да урадимо", наводе из Новог Пазара.

Како истичу, додатни ангажман очекују и са друге стране. "Довољно је постојање сумње, па да се на ову утакмицу обрати посебна пажња. Видан је напредак у судијској организацији у последњих годину дана и баш из тог разлога очекујемо да се на време предупреде евентуалне лоше појединачне намере. У најави ово је дуел два равноправна ривала, то би и требало да остане"

"Победа као и у свим претходним мечевима је наш циљ. Да би до ње дошли потребни су нам регуларни услови, што би судијска организација додатном контролом утакмице требало и могла да нам обезбеди”, закључује се у саопштењу Новог Пазара.

EUR/RSD 117.3079
Најновије вести