Фарук Бихорац стигао у Кабел

Нови прволигаш Кабел је у генералној проби пред старт првенства одиграо утакмицу са Земуном  и изгубио је минималним резултатом.
 Faruk Bihorac  Foto: FK Novi Pazar
Фото: Фарук Бихорац Фото: ФК Нови Пазар

– Солидно смо стајали на терену и готово читав ток меча били равноправни такмац екипи из Горње вароши. Гол смо примили након прекида и на том сегменту морамо још да радимо. Имали смо и ми неколико лепих прилика, али их нисмо реализовали. Вољни моменат, борбеност и доста тактичких замисли играчи су успешно урадили, али је евидентно да екипи која је претрпела доста промена није сто посто уиграна – каже тренер Зоран Васиљевић.

Последњи у низу новајлија је штопер Фарук Бихорац, који је дошао из Новог Пазара  

– Још увек нисмо употпунили играчки кадар. Мораћемо то у ходу да урадимо  јер нам је намера  да на сваком месту у екипи створимо здраву конкуренцију. Оно што ме радује је долазак Бихорца и повратак  на терен Зорана Караћа – казао је Васиљевић.

Још увек је неизвесно где ће Кабел као домаћин играти утакмице. У оптицају су Слана бара и “Карађорђе,  а могуће је да се игра и на игралишту крај Штранда. Све ће се решити за дан два, а  сигурно је да  Кабел прву првенствену утакмицу игра са бачком у  у Бачкој Паланци, од 20 часова.

        М. По.

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести