Дејан Станковић: Дефицит играча, чека се Вукановићев тест...

БЕОГРАД: Није пријатна ситуација, опет смо у дефициту са играчима, чека се резултат теста на корона вирус за Алексу Вукановића, вероватно ћемо имати још неког позитивног, рекао је данас тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.
d
Фото: Youtube Printscreen

Он је на конференцији за медије уочи утакмице против Хофенхајма у Лиги Европе рекао да сигурно не може да рачуна на Александра Катаија, Мирка Иванића, који је и у Белгији играо повређен, као ни на Милана Родића, док је наступ Марка Гобељића неизвестан.

"Не желим да то буде алиби, већ ћемо гледати да будемо још јачи на терену. Не прија када се изненада нешто деси, поготово пред овако важну утакмицу, али сигуран сам да ћемо извући максимум. Покушаћемо то да надоместимо лепом организацијом. Не бих делио екипу на стартере и остале јер су сви битни", јасан је Станковић.

Звезда би убедљивом победом могла и на прво место у групи, али....

"Не знам шта да кажем, ја сам реалиста. Ако треба да добијеш 3:0, мора да се ризикује, да се много отвори, свакако идемо на победу, из организоване игре. Фудбал је чудна игра, никад не знаш како ће да се намести. Битно је да будемо компактни, да приступ 11 момака и оних са клупе буде стопостотан, а онда полако, минут по минут", истиче Станковић.

Он је додао да је питање у каквом ће саставу доћи и Хофенхајм.

"Играмо против доминантне екипе у нашој групи, резултати то говоре, можда они у Бундеслиги имају мало пробелма, али то није мерило за сутра. Видећемо са каквим тимом ће доћи, да ли ће калкулисати јер је и њима Бундеслига важна", истакао је Станковић.

Утакмица 5. кола Л групе Лиге Европе између Црвене звезде и Хофенхајма игра се сутра, 3. дец3ембра, од 18.55 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести