Дејан Бабић опет на клупи Пролетера из Банатског Карловца

Претходне две сезоне тренер Дејан Бабић седео је на клупи БАК-а са којим је изборио повратак у Војвођанску лигу. Но, на састанку са управом Белоцрквана понудио је оставку која је прихваћена.
Trener Dejan Babić
Фото: Дејан Бабић, фото: Приватна архива

Након разлаза са Белоцркванима преузео је Пролетер из Банатског Карловца, који је раније тренирао.

„Било је је лепо две сезоне у БАК-у, желим му све најбоље у наставку првенства. Прихватио сам се озбиљног изазова, Пролетер је на последњем месту у Војвођанској лиги и мој задатак ће бити да формирам тим на дуже стазе. Имао сам друге планове, али позив из Пролетера, у коме сам био играч, капитен и једно време тренер нисам могао да одбијем“, рекао је Бабић.

Карловчани се нису предали у борби за опстанак, а да би у томе успели неопходна су појачања.

„Рачунам да ћемо се појачати са неколицином квалитетних фудбалера. Добро познајем ситуацију у клубу, као и играче који су остали, па ако дођу појачања учинићемо све што је у нашој моћи да избгнемо селидбу у нижи ранг. Дали је то могуће не бих у овом тренутку да нагађам, али верујем да пред Пролетером није немогућа мисија. Кључно је да се појачамо и да се добри припремимо и да онда са пуно самопоуздања кренемо у борбу за опстанак међу војвођанским лигашима“, поручио је Бабић.  

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.5812
Најновије вести