Победе Макс бета и Паркинг сервиса на почетку 57. Дневниковог турнира

НОВИ САД: У малој сали СПЦ „Војводина“ почео је традиционални, 57. „Дневников“ турнир у малом фудбалу, а лед је пробио први носилац и један од фаворита за ново славље, екипа Макс бета.
d
Фото: Dnevnik.rs

Заљубљеници у мали фудбал, сви они који су жељно ишчекивали почетак такмичења, имали су доста тога лепог да виде, а добрих и занимљивих дуела било је и више него што је могло да се очекује. После првог дана, може да се каже да су сви имали разлога за задовољство: како организатори, тако и сами учесници, али и гледаоци. Када се зна да „Дневникова“ светковина три године није одржавана, очекивања су, утисак је, у свему испуњена, а турнир је поново засијао пуним сјајем. Једноставно, вредело је све то чекати и сада следе викенди пуни интересантних сусрета и прилике да уживање у мајсторијама.

На првих 16 утакмица било је доста добрих и занимљивих дуела, а резултати су углавном били очекивани. У првом сусрету, екипе Макс бета и Булевар компанија, постигле су десет погодака, чиме су на леп начин отвориле овогодишње такмичење. Макс бет јесте однео победу, али је врло лако могло да се деси да буде и обрнуто, јер су се мреже тресле на свака три минута.

После тога, још један од носилаца, екипа Паркинг сервиса, морала је да се и те како помучи с тимом Новосадског фудбала, а победу су фаворити извојевали „на мишиће“, минималним резултатом. Наиме, бивши репрезентативац Милош Красић, Милан Степанов, одбојкаш Васа Мијић и саиграчи, иако су из овог сусрета изашли као победници, нису били толико доминантни као што се то очекивало. Штавише, фудбалери Новосадског фудбала су показали шта умеју, па је Паркинг сервис замало испустио победу, с обзиром на то да су се његови играчи, након вођства, повукли и чували резултат, у чему су на крају и успели.

И наредни дуел донео је нови, веома интересантан сусрет, у којем су снаге одмериле екипе Синђелић Трпиње и Камен Блешића, а победу је припала гостима на овој утакмици, па је Камен Блешић славио резултатом 5:2.

У првом делу, фудбалери Блешића су преузели иницијативу и на полувремену су водили с убедљивих 4:0. У наставку, играчи Синђелић Трпиње покушали су да се врате у меч, постигли су два гола, али су потпуно пали када су примили пети погодак, што је њиховим супаницима донело убедљиву победу.

Фото: Dnevnik.rs

Резултати 1. кола

Макс Бет – Булевар компани 6:4

Хајдук (Д) – Војводина (БГ) 3:4

ГСП Независност -  Летећи Холанђанин 3:1

Судије 1 – Спорт Меyик 0:7

Бачка (Ђ) – Еурометалац 7:3

Ресторан Троглав – Мењачница Рис 4:1

Слога Вутекс – Мимада 1:4

Новосадски фудбал – Паркинг сервис 0:1

Синђелић Трпиња – Блешић 2:5

Код Дуће – НС УНИОН 3:0

Синоћ

Фаст фуд Домаћин – Борац (Р)

Соколови – Амбасадор бет (Р)

Аутогалант (В) – Алуминк

Хајдук (Г) – СЦ Буки

Младост (БЈ) – Стил М тим

Кафе грил Радуле – Градске инфо


Само десетак минута касније, на терен су изашли тимови Цирих Бача, такође један од носилаца и НС УНИОН, који је, подсећамо, на последњем турниру били трећепласирани. Било је за очекивати да ће ове две екипе да покажу највише, али је домаћин, ипак, оправдао звање висок углед и рутински тријумфовао 3:0. У првих 15 минута, играчи екипе Цирих Бач постигли су поготак и на одмор отишли с предношћу. У другом полувремену, поново је иста екипа имала иницијативу и наставила у једнаком темпу, а из две лепе акције постигла је још два гола и тиме ставила тачку на утакмицу.

А. Михајловић

EUR/RSD 117.2860
Најновије вести