ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Масован одзив младих

Десет дана је прошло од првог позива за учешће на Дневниковом турниру у малом фудбалу.
2
Фото: pixabay.com

Пресек стања десетог дана сведочио је о заинтересованости на нивоу прошлогодишњег издања, када је јединствен закључак ишао у корист оцене да смо на добром путу да формули „5+1“ дамо шансу, по угледу на традицију којом се Дневник поноси.

- Много теже било је пре годину дана, када је требало стећи поверење потенцијалних учесника  – рекао је директор турнира Веселин Вилотијевић. – Задовољни смо темпом којим су пријаве пристизале. Нарочито је одзив у млађим категоријама био мимо свих очекивања. Верујем да ћемо до истека промотивне цене котизације успети да попунимо основ од 64 екипе. 


Пријава на три начина

Пријаве за турнир шаљите на мејл: dnevnikovturnir@gmail.com, на Инстаграм профил: Дневников турнир, или лично, на адреси Булевар ослобођења 11, други спрат.


Промотивна цена котизације од 8.000 динара за ветеране и сениоре, односно 6.000 динара за млађе категорије (полетарце, петлиће, пионире и кадете) важи до понедељка, 5. децембра. Од 6. до 12. децембра котизације су дуплиране.

Конференција за новинаре предвиђена је 12. децембра, а жреб је 14, а прве утамице на програму су 17. децембра. Прелиминарни део такмичења трајаће до 8. јануара. Четврт-финалне утакмице планиране су за 13. јануар, полуфиналне су сутрадан, док су финални мечеви у свим категоријама на програму 15. јануара.

Л. Б-з

EUR/RSD 117.3380
Најновије вести