Спорт - Дневников турнир

Спорт / Дневников турнир 58. Дневников турнир: Попуњена сва места
НОВИ САД: Срећа је јуче била наклоњена екипи Мењачница Рис да уђе у сениорску конкуренцију Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир 58. Дневников турнир: Хрватске екипе поново на Спенсу
У понедељак, 12. децембра, закључићемо листу учесника 58. Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир Вулета најбоља атлетичарка Балкана а Топић млада звезда у успону
Крај године резервисан је за доделу признања најбољим атлетичарима света, Европе и Балкана. Ове године је у склопу Балканског конгреса одржана и Балкан Гала у Атини, Грчка.
Спорт / Дневников турнир 58. Дневников турнир: Још шест места у жребу
До закључења листе учесника традиционалног 58. Денвиковог турнира у малом фудбалу преостало је још пет дана.
Спорт / Дневников турнир Мини фудбал Војводине и Дневников турнир руку под руку
НОВИ САД: Породица пријатеља Дневниковог турнира у малом фудбалу је богатија за још једног уваженог члана. Протокол о пословно-техничкој сарадњи, у Дневниковој кући, потписали су директор Асоцијације мини фудбала Војводине Синиша Миланов и директор Дневниковог турнира Веселин Вилотијевић.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Масован одзив младих
Десет дана је прошло од првог позива за учешће на Дневниковом турниру у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир Од уторка дуплиране котизације за Дневников турнир у малом фудбалу
Пријаве за Дневников турнир у малом фудбалу трају до 12. децембра, али промотивни износ котизације важи до понедељка, 5. децембра.
Спорт / Дневников турнир 58. Дневников турниr: Паркинг сервис у свим категоријама
Различити су поводи којима се поштоваоци традиције Дневниковог турнира поводе, присећајући се момената који су обележили различите периоде у безмало шест деценија дугом његовом трајању.
Спорт / Дневников турнир У сусрет 58. Дневниковом турниру у малом фудбалу: Без дама се није могло
НОВИ САД: Још од спартанске принцезе Киниске и њене победе на Олимпијским играма 396. године п.н.е даме су тражиле своје место у породици спортова.
Спорт / Дневников турнир 58. Дневников турнир: Фонд награда милион и по динара
Недеља је дана прошло од када смо отворили могућност пријављивања за учешће на Дневниковом турниру у малом фудбалу, 58. по реду.
Спорт / Дневников турнир До почетка 58. издања Дневниковог турнира непуних месец дана
Све је ближи 17. децембар, када ће се у малој дворани Спенса поново чути шкрипа патика која ће означити почетак 58. издања Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир У СУСРЕТ 58. ДНЕВНИКОВОМ ТУРНИРУ Прва пријава из Дрим тима
Утакмицама првог кола, 17. децембра, заживеће и 58. издање Дневниковог турнира у малом фудбалу. Поново ћемо на паркет мале Спенсове дворане, упркос носталгичном присећању на деценије проведене под сајамским кровом.
Спорт / Дневников турнир Подршка Дневниковом турниру у малом фудбалу из градског савеза
НОВИ САД: Поштујући традицију и углед који је Дневников турнир у малом фудбалу градио у другој половини 20. века, ресетовали смо постојеће стање и прошле године кренули испочетка.
Спорт / Дневников турнир Почеле пријаве за 58. Дневников турнир у малом фудбалу
НОВИ САД: Безмало годину дана је прошло од намере Дневниковог menaymenta и поштовалаца традиције Дневниковог турнира у малом фудбалу да традицију обнове и такмичење прилагоде захтевима савременог доба.
Спорт / Дневников турнир Габор Ковач, голман који је са тимом комбинација обележио епоху Дневниковог туринира
Свако време носи своје јунаке који му печат задају.
Спорт / Дневников турнир Tрадиционални 58. Дневников турнир у малом фудбалу почиње 17. децембра
Квалитет пријављених екипа, милионски фонд награда и солидна попуњеност трибина у малој дворани Спенса, све је то наговестило повратак традиције Дневниковог турнира, дуже од пола века, поткрај прошле и почетком ове године.
Photo
Спорт / Дневников турнир Трећи тријумф Максбета на Дневниковом турниру у малом фудбалу
Екипа Максбета одбранила је титулу победника на Дневниковом турниру у малом фудбалу и освојила трећи трофеј у низу. У финалној утакмици победили су тим ММ Браћа Милановић са 2:1.
Спорт / Дневников турнир Полуфинале Дневниковог турнира у малом фудбалу: Маскбет брани трофеј
Дво­стру­ки уза­стоп­ни шам­пи­о­ни, игра­чи Мак­сбе­та, бра­ни­ће ти­ту­лу и у фи­на­лу 57. Днев­ни­ко­вог тур­ни­ра у ма­лом фуд­ба­лу. То пра­во сте­кли су по­бе­дом про­тив Ска­јоп­ти­ка у по­лу­фи­нал­ном ме­чу, озна­че­ном као „фи­на­ле пре фи­на­ла“ са 4:1. Мај­сто­ри оста­ју мај­сто­ри, без об­зи­ра на го­ди­не и на ква­ли­тет про­тив­ни­ка.
Спорт / Дневников турнир Следи завршница 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу
На основу активности некадашњих учесника турнира на друштвеним мрежама, али и оних који исписују 57. страницу традиције, велико је интересовање за резултатски расплет на Дневниковом турниру у малом фудбалу. Данашње полуфиналне утакмице делимично ће да одговоре на најважнија такмичарска питања, пре свих на она која се односе на учеснике финалних мечева, у различитим узрасним категоријама оба пола.
Спорт / Дневников турнир Сутра и у недељу завршница 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу
Полуфиналним утакмицама у суботу и мечевима за пласман сутрадан, завршава такмичење на 57. Дневниковом турниру у малом фудбалу  Ништа није могло да спотакне поштоваоце Дневникових тековина да традицију турнира обнове и да наставе низ започет на почетку шездесетих година прошлог века.
EUR/RSD 117.2860
Најновије вести