Вучевић: Не дозволите да вас заведу људи попут Маринике Тепић

Потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић упутио је критику на рачун функционерке Странке слободе и правде Маринике Тепић.
vucevic
Фото: Dnevnik (Radivoj Hadžić)

„Драги грађани Новог Сада и Србије, немојте да вас шокира што је Мариника Тепић данас скупоценим поршеом од скоро 155.000 евра, какав виђамо само код трулих богаташа, дошла на пропали скуп у Ваљеву, на којем је било тек 10 људи! Овај луксузни аутомобил је на тржишту тек 10 месеци, а иако о укусима не треба расправљати, просто је невероватно да је "скромна" госпођа Тепић желела и успела да одвоји и 12.000 евра за ласер потамњене фарове и спорт пакет“, наводи Вучевић.

Пита колико људи из вашег окружења вози овакав ауто, ко то данас има толике паре, па још да их баци на аутомобил.

„Па људи који су читав живот поштено радили за своју земљу, нису толико успели да створе. Немојте да се шокирате, јер очигледно "неко" плаћа Маринику да иде против своје земље, да због најмање једног скупог аутомобила улази у борбу против свог народа, лажима и лицемерством! Е, моја Србијо, ко се све данас не покушава играти твојом судбином! Али народ наш није ни луд ни глуп, народ зна ко не ради за његово добро, зато је и пропао Ђиласов и Мариникин скуп у Ваљеву. Хвала вам, грађани Србије, хвала што не наседате на ове веома лажне персоне, које се периодично појављују у нашој земљи, да би се убрзо разоткрило њихово право лице, као што је народ препознао све преваре Драгана Ђиласа, па и ову најновију!

Никад не допустите себи да вас људи попут Маринике Тепић заведу својим лажним и јефтиним политиканством својих налогодаваца“, поручио је Вучевић.

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести