Стефановић у Неготину обишао радове на згради ПУ

НЕГОТИН: Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је радове на реконструкцији зграде, у којој ће од јануара бити смештена Полицијска станица Неготин и истакао да је то само једна од инвестиција државе у источну Србију.
s
Фото: Tanjug (video)

Будућа зграда Полицијске станице Неготин налази се у самом центру и има велики број квадрата. Бољи услови рада, у једном модерном и великом простору омогућиће криминалистичкој, саобраћајној и полицији опште надлежности да на квалитетнији начин пруже услуге грађанима, рекао је Стефановић.

Потпредседник Владе је навео да је ово само једна од инвестиција и да су за Републику Србију важни сви пројекти који ће омогућити квалитетније водоснабдевање грађана, као и да ће бити настављена даља улагања у изградњу путне инфраструктуре.

Оно што је Република Србија обећала на томе ће се интензивно радити, да свако насеље, село, свака кућа добије и водовод и канализацију и да се уради фабрика за пречишћавање вода, казао је Стефановић. 

Истакавши да му је драго што види да у овом крају све напредује, Стефановић је рекао да је задовољан и стањем безбедности у овом крају и енергијом и напорима које полиција улаже како би се грађани овог дела Србије осећали потпуно безбедно.

Министар је током посете разговарао и са полицијским службеницима о условима и проблемима са којима се суочавају у раду, мерама које треба предузети како би полиција била још ефикаснија, али им је и предочио шта је Министарство до сада предузело на побољшању услова рада. 

Током посете Неготину, министар Стефановић разговарао је и с председником општине Неготин Владимиром Величковићем и његовим сарадницима.

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести