СПС: Сервер је албански лобистa

БЕОГРАД: Социјалистичка партија Србије реаговала је на изјаву америчког аналитичара Данијела Сервера да је Слободан Милошевић већи непријатељ српског народа од Клинтона и Олбрајтове, наводећи да се ништа друго није могло очекивати од човека који је албански лобиста у америчкој администрацији
d
Фото: Youtube Printscreen

."Његова замена теза по којој је Милошевић већи непријатељ српског народа од Клинтона и Олбрајтове може да прође још само у Приштини, али изгледа не више у осталом делу света", наводи се у саопштењу социјалиста.

Истичу и да Сервер замера Ивици Дачићу нешто што Дачић ни у једном тренутку није изјавио - мешање у америчке изборе, а превиђа оно што је он сам изјавио - да су се Клинтон и Олбрајтова итекако умешали у дешавања у Србији тако што су, како је рекао, "помогли Србији да се отараси Милошевића и дали јој шансу да постане европска демократија". 

"Шта је то него мешање у унутрашње ствари једне земље, које је довело до незаконитог отцепљења тзв. државе Косово и када ће Сервер напокон назвати ствари правим именом", упитали су из СПС.

Додају да је српски народ поносан на резултате Дачићевог ангажовања и доследност у наставку борбе за повлачење признања тзв. Косова, без обзира на притиске који се на њега врше. 

Исправност његове спољне политике се огледа и у великом броју земаља које подржавају територијални интегритет и суверенитет Србије, наводе у СПС-у.

Vera
14.08.2019 • 15:13
Sve je tačno rečeno, ta albanska marioneta je najobičniji plaćenik i još toga što ne mogu da napišem. Pa, po njemu, najbolje bi bilo da su ti veliki prijatelji Srbije i Srba, Klinton i Ojbrajtova, pobili sve Srbe, tad bi on, po njemu, bio najveći prijatelj Srba.
EUR/RSD 117.5311
Најновије вести