СНС: Против Гашића они који не раде у интересу свог народа

БЕОГРАД: Поводом именовања Братислава Гашића на место директора БИА јављају се они који су директно згазили институције у Србији и радили у интересу свих других, само не у интересу свог народа, саопштено је данас из Српске напредне странке.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

Како се наводи, поводом именовања се буне "исти они који су увели стране агентуре на велика врата у сваку пору безбедносног система Србије, за шаку долара продали начела суверености и независности државе, за време чије владавине су институције учествовале у убиству премијера, а политичка убиства била нормална и редовна појава".

Из Српске напредне странке поручују да "они који су директно учествовали чак и у ликвидацијама на улицама, сада се надају да су грађани Србије заборавили шта су некада радили и у чије име су разарали суверенитет и независност наше државе". 

Српска напредна странка изразила је задовољство што управо такве "опскурне ликове са српске политичке сцене љути то што ће на чело БИА доћи Братислав Гашић, јер то значи само једно: да је прави човек на правом месту и да ће безбедност Србије и свих њених грађана бити на највишем могућем нивоу". 

EUR/RSD 117.5816
Најновије вести